Client: Waitrose
Location: Bracknell Head Office
Project size: Medium
Time Scale: 4 weeks (out of hours works)
Delivered: January 2015

Scope: To refurbish the existing area by removing an existing store room in one corner to make the area much larger, remove existing stud partitions and re install to increase the size of the wash up area.  Supply and install new carpet tiles, vinyl and Amitco floor throughout, suspended ceiling alterations, decorations to the whole space, install white Rockwall cladding, new pendant lighting and electrical amendments, manufacture and install bespoke joinery items and plumbing alterations.

DBL comments: the team are very happy with the final look of this project. The refresh has given the space a new contemporary feel and the newly installed coffee station really sets the space off.